Workshops

Workshops

Elk bedrijf is anders. De workshops die wij geven om jouw medewerkers te motiveren en te begeleiden naar een gezonde levensstijl, zijn dan ook echt maatwerk. Want gezonde werknemers die samen aan een actieve levensstijl werken, zijn minder afwezig, veel productiever en constructiever. We richten ons steeds op vier pijlers:

Benieuwd? We gaan graag samen met jou op zoek naar een concept dat perfect past bij de bedrijfscultuur van jouw onderneming!

beweging

Beweging

Om mensen in beweging te krijgen, bieden wij inspirerende kick-off events, inspiratie- en motivatiesessies en online/live lessenreeksen aan. Op zoek naar een workshop om jouw medewerkers te laten bewegen? Ga dan voor cardio, krachttraining of yoga. Enkele voordelen? Je gaat beter om met stress, je krijgt er energie van, je verbrandt sneller vet en je lichaamshouding verbetert.

Daarnaast krijg je toegang tot onze Body + Mind Academy waar je handig inpikt op onze begeleide meditaties, mindfulnessoefeningen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

voeding

Voeding

Voeding speelt een grote rol voor je energiepeil. We werken samen rond thema’s als de basics van haalbaar gezond eten,  energierijk ontbijten en gezond snacken. We geven je advies rond maaltijdplanning, etiketten lezen, efficiënt shoppen en lekker gezond koken. Naast praktische informatie werken we ook aan het doorbreken van onderliggende denkpatronen die mensen tegenhouden om gezonder te gaan eten.

voeding

Mindset en gewoontes

Als je gezonder wil leven, moet je nieuwe gewoontes integreren in je levensstijl. Maar hoe begin je daaraan? We maken je graag wegwijs in de basisprincipes om gezonde gewoontes aan te leren. We focussen op de cultivatie van een positieve, open mindset om die gewoontes op te starten en vooral ook vol te houden.

ontspanning

Slaap, rust en ontspanning

Alles gaat beter na een goede nachtrust. Wij organiseren workshops rond slaap en sleep challenges, waarmee we je op weg zetten naar een herstellende en welverdiende nachtrust. In onze trainingen komen thema’s aan bod zoals slaap en voeding, efficiënte ochtend- en avondroutines, de kunst van het dutten, relaxatietechnieken en nog veel meer. Daarnaast proberen we je te inspireren om regelmatig pauzes te nemen, leren we je aan hoe je jouw ademhaling onder controle kan krijgen en maken we je wegwijs in de verschillende meditatiestijlen en mindfulnesstechnieken, zodat je rust vindt in een druk werkschema.

ontspanning

Klaar voor een workshop op maat?

Onze workshops worden altijd samengesteld op maat van jouw onderneming en zitten boordevol motivatie en fun om elke medewerker te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust meer informatie aan en we werken een workshop uit op maat van jouw werknemers!

Klaar voor een workshop op maat?