beweging

In-company health coaching

Wist je dat fitte werknemers minder lang afwezig zijn? Dat samen werken aan een gezonde levensstijl zorgt voor een betere groepssfeer, een gezondere bedrijfscultuur, een optimale work-life-balance en minder stress op de werkvloer? We ontwikkelen workshops, vitaliteitstrajecten en activiteiten over beweging, voeding en stress op maat van jouw bedrijf.

Prijs op aanvraag

Gezondheidspreventie en activatie binnen jouw onderneming

Gezondheidspreventie en activatie binnen jouw onderneming

Van actieve groepslessen zoals HIT en bootcamps, workshops over voeding, slaap en stress tot motiverende stickers op de trap, gezonde snacks in de automaat, kick-offsessies en nieuwsbrieven. We motiveren jouw medewerkers met de gekste challenges op maat, zodat jullie samen kunnen werken aan een gezonde en actieve levensstijl.

Gezonde en fitte werknemers zijn productiever

Gezonde en fitte werknemers zijn productiever

Informeren, inspireren en motiveren met een fun factor. Yes, we zorgen ervoor dat jouw werknemers nóg productiever zijn! Wist je trouwens dat een preventietraject 100% fiscaal aftrekbaar is? Nog een extra reden om volop te kiezen voor de gezondheid van jouw werknemers!

Op zoek naar een plan op maat van jouw onderneming?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Vertel ons alles over jouw noden, wensen en doelstellingen en we werken met plezier een plan uit op maat van jouw onderneming. En onthoud: alles is mogelijk. Wij zetten welzijn en vitaliteit op de kaart. Of beter, op de werkvloer!

Op zoek naar een plan op maat van jouw onderneming?