Personal coaching

Personal coaching

 Een gezonde geest in een fit lichaam is essentieel voor een actieve levensstijl. Met een persoonlijk traject van enkele maanden focussen we op beweging, voeding en stress. De sessies vinden plaats aan huis, in onze studio of op locatie. Zo kan jij optimaal aan je mentale en fysieke gezondheid werken én beter presteren. De voortgang van je traject, zoals schema’s, extra thuistrainingen en afspraken, kan je bekijken op ons handige platform.

Een coachingstraject wordt opgestart vanaf 12 sessies.
Zo kunnen wij een duurzaam resultaat garanderen! Stressmanagement en coaching zijn fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

Beweging en mindset

Beweging en mindset

Zin om ervoor te gaan? We motiveren je om te bewegen, zodat je je op termijn beter in je vel voelt.

Voeding

Voeding

Met een voedingsplan op maat leren we je een gezonde levensstijl aan.

Stress

Stress

Door stress optimaal aan te pakken ontwikkel je een gezonde geest en presteer je beter.

Fysieke training bij ons of bij jou thuis

Beslis je om het engagement aan te gaan? Fantastisch! Eerst en vooral voeren we een uitgebreid gesprek om jou en je lichaams- en bewegingsgeschiedenis beter te leren kennen. Nood aan  corrigerende oefeningen om je houding te optimaliseren, oefeningen om leniger, fitter en mobieler te worden, actieve cardio- of high intensity training? Of ben je op zoek naar een voedingsplan en een gesprekspartner om ook je eetgewoontes en mindset in topvorm te krijgen? Check, check, dubbelcheck. We maken héél graag een trainingsschema op maat voor je op, zodat je bij ons én thuis optimaal aan je gezondheid kan werken.

 

Jouw partner voor een gezonde levensstijl

Wij hebben geen kant-en-klaar trainingsplan voor je klaarstaan, nee. Wij vinden een persoonlijke aanpak énorm belangrijk en zetten dan ook ons beste beentje voor om jou de begeleiding te bieden die je verdient. Zin in meer? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen alle mogelijkheden.

Jouw partner voor een gezonde levensstijl