Het team van Generation Fit

Een personal coach helpt je jouw doelen behalen

Om je doelen te bereiken heb je nood aan een traject op maat met enkele krachtige, efficiënte tools en strategieën die je onmiddellijk kan toepassen. We helpen jou op weg naar een actieve en gezonde levensstijl. Elke coach heeft een specifieke expertise waardoor hij of zij een plan op maat kan uitwerken voor jou. We garanderen een persoonlijke begeleiding en motiveren je naar een voor jou haalbaar streefdoel.

Jouw gezondheidspartners in crime

Mulamba Van den Hende
Mulamba Van den Hende

Mulamba Van den Hende

Als zaakvoerder, actieve sporter en health coach van Generation Fit, vindt Mulamba het belangrijk dat elk traject draait rond de drie pijlers body, food en mind. Trainen is één ding, maar iedereen krijgt ook te maken met voeding, slaap en stress. In elk trainingsschema neemt hij deze aspecten mee en combineert in zijn oefeningen verschillende elementen (conditie, kracht, beweeglijkheid, evenwicht, lenigheid …). Hij houdt ervan om samen op een leuke manier naar een gezondere en betere levensstijl te streven. Mulamba is hiernaast ook auteur van de boeken Let’s get fit en Functional fit.

Mulamba Van den Hende
Ruth Van Bouchaute
Ruth Van Bouchaute

Ruth Van Bouchaute

Personal coach Ruth houdt ervan om mensen een goed gevoel te geven met haar work-outs. Ze werkt elk traject uit op maat en gelooft erin dat iedereen op zijn manier gezond en goed kan sporten. Daarnaast is Ruth verantwoordelijk voor de communicatie en de boekhouding van Generation Fit.

Lieselot Maes
Lieselot Maes

Lieselot Maes

Als stresscoach staat Lieselot in  voor alle stressgerelateerde problemen en vragen over jouw loopbaan. Daarnaast is ze erkend loopbaanbegeleider en geeft ze ook burn-outcoaching. Ervaar je teveel stress en weet je niet goed wat je ermee moet aanvangen? Heb je het gevoel helemaal vast te zitten? Dan zoekt ze heel graag met je mee naar haalbare en effectieve oplossingen voor meer balans.

Lieselot Maes
Goedele Leyssen
Goedele Leyssen

Goedele Leyssen

Goedele is een voormalig beauty, health & lifestyle journaliste. Daarnaast is ze yoga, meditatie & mindfulness trainer, holistisch voedingsdeskundige, imagery trainer én de oprichtster van de Self-Care Club op Facebook. Ze helpt mensen om zelfzorg op de eerste plaats te zetten, zodat ze een stevig fundament hebben om een gelukkig, gezond en succesvol leven op te bouwen. Aan de hand van haar Self-Care Shift Model volgens het StrengthStructure en Self-Esteem model, helpt ze je om te evolueren van uitgeput naar energiek en enthousiast, van overweldigd naar kalm en zet ze een laag zelfbeeld om in meer zelf-appreciatie. Ze begeleidt je bij het boosten van je mentale en fysieke energie, de creatie van meer structuur en een beter management van negatieve gedachten en intense emoties. Goedele is de auteur van de healthy lifestyle boeken BoostBalansMoodFood en De Wellness Formule.

Klaar voor een traject op maat?

Zin om actiever, fitter, stabieler en gezonder te zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen je snel verder.

Klaar voor een traject op maat?