ontspanning

Online coaching

Wil je graag jouw wekelijkse sessie met de personal trainer bij je thuis verderzetten of gewoon zelf aan de slag gaan? Wij streven ernaar om werknemers en particulieren zowel tijdens als na het werk te stimuleren om te bewegen en energieker te worden. Doe mee aan onze fitheidstest en vind een ruime waaier aan videomateriaal op onze platformen. Zo sport je makkelijk thuis. Gevorderde of beginner? Dat maakt helemaal niets uit. Ons online trainingsplatform is een laagdrempelige manier om te bewegen en te werken aan jezelf.

Vanaf €19,90/maand

Ga zelf aan de slag

Ga zelf aan de slag

Met onze video’s zet je jouw wekelijkse sessies thuis verder of ga je makkelijk zelf van start.

Meer energie

Meer energie

Met onze video’s zet je jouw wekelijkse sessies thuis verder of ga je makkelijk zelf van start.

Fitheidstest en video’s

Fitheidstest en video’s

Gevorderd of beginner? Doe de fitheidstest en ontdek welk niveau voor jou geschikt is.

De personal coach in jouw broekzak

Benieuwd hoe het met jouw conditie gesteld is? Via ons platform kan iedereen na zijn fitheidstest in de persoonlijke Fit-o-theek leuke en resultaatgerichte work-outs doen. De oefeningen die je krijgt, zijn gebaseerd op de resultaten van de test. Je kan er zelfs je eigen playlist opmaken en oefeningen samenstellen die mee-evolueren met je niveau. Vind je kant-en-klare video’s makkelijker om mee te werken? Hoe je het ook aanpakt, dankzij het beeldmateriaal van onze personal coaches, werk je op een verantwoorde manier aan een gezonde, actieve en fitte levensstijl. Waar en wanneer je wil.

Voor particulieren en bedrijven

Wil je jouw werknemers een extraatje geven? Geef ze een abonnement cadeau op ons platform! Of misschien ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om persoonlijk begeleid te worden naar een actieve en gezonde(re) levensstijl? Onze work-outs evolueren mee met jouw progressie. Ontdek snel alle voordelen!

Voor particulieren en bedrijven